NOVAMOBILI

Dhomat e ndenjes dhe dhomat e gjumit: një sistem gjithpërfshirës që ka të bëjë me fleksibilitetin dhe racionalitetin e dizajnuar për të përcaktuar dhe organizuar hapësirën si dhe me përzgjedhjen e aksesorëve të duhur për tu përshtatur sa më mire në të.