Tavolina ngrënie

Bukuria e formës dhe e shumëllojshmërisë së jashtëzakonshme të kompozimeve janë ato që tërheqin me shikim të parë. Por kur ju shikoni përfundimet dhe dekorimet e bukura të dorës si dhe duke prekur fizikisht cilësinë e materialeve të përdorura dhe qëndrueshmërinë e kornizave  ju do ta kuptoni me të vërtetë botën e Cantorit.

Një ekspozim që  thekson formën  dhe që, përmes dizajnit dhe zgjidhjeve sensoriale me ndikim të madh, lejon një pamje të menjëhershme të vëllimeve, dritave dhe materialeve gjeometrike. Efekti është shumë tërheqës; Qëndrimi bëhet një rrugë e identitetit dhe stilit, por mbi të gjitha ajo lidhet me konceptin institucional të Cattelan Italia.

Çdo fokus është një simbol i evolucionit të një koleksioni që zgjerohet nga zona ndenjes së përditshme ,  në zonën e natës me qëllimin e thjeshtë për të ofruar sisteme të koordinuara të mobiljeve. Një vullnet i thjeshtë, por absolutisht i vendosur për të pasur në qendër një pamje bashkëkohore të dizajnit.

Krijuar nga dizajnerë me famë ndërkombëtare, tavolinat Natuzzi Italia sjellin vlera dhe cilësi në zonën e ngrënies.Funksionaliteti maksimal, origjinaliteti dhe thjeshtësia kombinohen me materiale të shkëlqyera dhe punime të detajuara

Një sintezë e dizajnit gjeometrik dhe lehtësim të formës pa ngarkesë, krijon modele të reja për zonën e ndenjes.

Më pak kohë për të kërkuar tavolinën e  ngrënies,  do të thotë më shumë kohë për shijimin e ushqimit të mirë dhe kalimin e kohës me familjen dhe miqtë.