Tavolina mesi

Bukuria e formës dhe e shumëllojshmërisë së jashtëzakonshme të kompozimeve janë ato që tërheqin me shikim të parë. Por kur ju shikoni përfundimet dhe dekorimet e bukura të dorës si dhe duke prekur fizikisht cilësinë e materialeve të përdorura dhe qëndrueshmërinë e kornizave  ju do ta kuptoni me të vërtetë botën e Cantorit.

Tavolinat  në të gjitha format dhe madhësitë plotësojnë mobiljet e dhomave të Natuzzi Italia, në një interpretim shumë funksional të stilit.

Tavolinat e kafesë  shërbejnë për një sërë qëllimesh. Janë një vend për të shërbyer kokteje, duke lexuar një revistë ose duke shijuar një bisedë pas një pune të vështirë. Kjo është arsyeja pse keni nevojë për një tavolinë kafeje që është funksionale dhe atraktive në të njëjtën kohë.