Step

STËRVITËSI PLATINUM CLUB SERIES FLEX STRIDER VARIABLE-STRIDE

Disa ditë ju ndjeheni sikur keni bërë hapa të gjatë. Ndonjëherë, hapa të shkurtër dhe të qëndrueshëm. Stërvitësi FlexStrider ™ Variable-Stride nuk gjykon – ai përshtatet. Kjo ju lejon të ndryshoni hapat tuaj nga zero në 36 inç në fluturim, duke bërë të mundur marrjen e stërvitjes totale të trupit që i përshtatet rutinës tuaj, ose gjendjes suaj emocionale.

Stepi Eliptik i Serisë Platinum Club

Kërkoni një stërvitje totale të trupit gjatë kohës suaj të pakët të lirë. Lërini këmbët dhe krahët të bëjnë punën tuaj ndërsa mendja juaj relaksohet e zhytur në shumë programe argëtuese të disponueshmë në Stepin Eliptik të Serisë Platinum Club.

STEPI ELIPTIK I SERISË CLUB

Ushtrime të Pjesëve të poshtme të trupit dhe mënyrat e përgjithshme të stërvitjes së trupit ju udhëzojnë gjatë trajnimit tuaj të punoni në grupe specifike të muskujve. Pedalet e tepërta sigurojnë një lëvizje të sigurt dhe të rehatshme. Kjo makinë e lehtë për përdorim përfshin disa ushtrime të njohura trajnimi për t’ju inkurajuar që të qëndroni të motivuar

Stepi E5 i përshtatshëm sipas hapava

Hapat përshtaten nga 18 “në 24” me shtypjen e një butoni. Dorezat Multigrip lejojnë disa lëvizje stërvitore për grupe të ndryshme të muskujve. Pedalet me jastëk të brendshëm ofrojnë rehati. Zona e aktivitetit ™ me LegSculptor ™ dhe Stërvitësi i Trupit në Tërësi sfidojnë ushtruesit duke përcaktuar ushtrime specifike të grupeve të ndryshme të muskujve

Stepi Eliptik E3

Dorezat Multigrip përfshijnë kontrollet e rezistencës së gishtit për rregullime të lehta stërvitjee në fluturim. Stërvitësii Zone ™ udhëzon ushtruesin përmes trajnimit të grupeve të ndryshme të muskujve. Pedalet me jastëk janë krijuar për rehati

STEPI ELIPTIK E1

Dorezat standarde të duarve dhe lartësia e shkallës së ulët e bëjnë të lehtë këtë pajisje për të filluar një stërvitje efektive.