Sistemet e palestrës gym

PALESTRA NË SHTËPI ME STOL G7

Një palë doreza tërheqëse të rregullueshme krijojnë mundësi të pafund stërvitjeje dhe shumëllojshmëri stërvjesh argëtuese. Përmirëso atë përzierje ushtrimesh me një stol opsional shumëpozicionues. Mjetet e trajnimit (stërvitjes) shpjegojnë se çfarë duhet të bëhet me gjithë atë shumëllojllojshmëri.

PALESTËR ME LËVIZJE FIKSE G4

Krahët me bosht të dyfishtë për muskujt e gjoksit / krahët dhe doreza rrotulluese për stërvitjen e muskujve latissimus dhe atyre të poshtëm si dhe një varg ushtrimesh të barkut, krahëve, shpatullave dhe kraharorit. Ulësja e rregullueshme lejon që supet dhe shpatullat të favorizojnë presionin.

PALESTËR ME LËVIZJE FIKSE G2

Variable Arc™ Press Arm mundëson rrugët e levizjes së presionit tradicional ose konvergjent të kraharorit dhe krahun e zgjatur (për muskujt e kraharorit)
E fuqishme, por kompakte mjaftueshëm për t’u përshtatur në hapësirat e ngushta.