Biçikletë stërvitje e ngritur

BIÇIKLETË STËRVITJE E NGRITUR E SERISË PLATINUM CLUB

Katër dekadat e zhvillimit e kanë mbajtur biçikletën e stërvitjes në majën e teknologjisë. Seria Platinum Club me një Discover Console ofron disa opsione argëtimi duke përfshirë Lifescape Interactive Courses, Të cilat ju lejojnë të shkoni nëpër rajonin pastoral Champagne të Francës ose mbi malet e thyera Trinity të Kalifornisë. Ulësja lehtësisht e rregullueshme Comfort Curve™ Plus siguron pedalim të rehatshëm gjatë udhëtimit tuaj.

BIÇIKLETË STËRVITJE E NGRITUR E SERISË CLUB SERIES

Ulëse Comfort Curve do të thotë rehati gjatë udhëtimeve më të gjata. Konsol i integruar me raft leximi të integruar. Kjo makinë e lehtë për përdorim përfshin disa ushtrime të njohura trajnimi për t’ju inkurajuar që të qëndroni të motivuar.

BIÇIKLETË STËRVITJE E NGRITUR C3

E kompletuar me një kuti të madhe aksesorësh të dyfishtë dhe ulësen luksoze me jastëk ideale për udhëtime më të gjata.

BIÇIKLETË STËRVITJE E NGRITUR C1

Biçikleta më e lehtë e Ushtrimeve peshon vetëm 47 kg (105 Ibs), për një lëvizje të lehtë dhe ka një gjurmë të vogël.

BIÇIKLETË USHTRIMESH GX

Dizajni fitues i çmimeve përmirëson çdo shtëpi.
Inxhinieria funksionale siguron një pedalim tepër të qetë. Ulësja ergonomike dhe timoni i biçikletës, dhe rregullimet e pafundme sigurojnë rehati ndërkohë që ju ndjeni djegien.