Biçikletë stërvitje e shtrirë

SERITË PLATINUM CLUB

Kombinoni ulësen komode Comfort Curve Plus dhe mbështetësen luksoze mbrapa me mundësitë interaktive të argëtimit të ofruara nga një biçikletë e shtrirë Discover Console për një përvojë kaq të rehatshme dhe intensive sa që ju mund të harroni se po ecni me pedale.

BIÇIKLETË STËRVITJE E SHTRIRË E SERISË CLUB SERIES

Ulësja (ndenjësja) e konturuar me mbështetëse të lartë e bën atë të jetë një kënaqësi për ta pedaluar. Kjo makinë e lehtë për përdorim përfshin disa ushtrime trajnimi tepër të njohura për t’ju inkurajuar që të qëndroni të motivuar.

BIÇIKLETË STËRVITJE E SHTRIRË RS3

Ulëse e butë ergonomike e rrumbullakosur që rregullohet horizontalisht dhe
pjerrësohet, e cila ju lejon të gjeni pozicionin tuaj ideal të ulëses. Një dorezë ndihmëse deluks e dyfishtë e ndihmon hyrjen dhe daljen për t’u bërë më e lehtë.

BIÇIKLETË STËRVITJE E SHTRIRË RS1

Karakteristikat funksionale intuitive dhe një ulëse e rehatshme e rregullueshme.