Biçikleta varkë

Biçikleta Varkë Roë GX™

Sistemi i Rezistencës së Teknologjisë së Lëngjeve në Roë GX™ Trainer përdor ujin për të siguruar një lëvizje të qetë dhe konsistente gjatë stërvitjes totale të trupit me ndikim të ulët. Rezultati është një ndjenjë e natyrshme, qoftë nëse jeni në një stërvitje të qetë ose sfidoni veten me një stërvitje me intensitet të lartë. Një madhësi kompakte dhe rrotat e bëjnë Roë GX të lehtë për të lëvizur nëpër shtëpi. Ai mund qëndrojë shumë mirë në këmbë kur nuk përdoret.