Koleksioni Lyze i EMU-së, i projektuar nga Florent Coirier, është pjesë e mobiljeve  të zgjedhura nga arkitekti Alberto Apostoli për hapësirën e tij të “Regenerating purity” organizuar në Gjykatën e Nderit të Palazzo Cusani. Ekspozita është pjesë e projektit të White on White, prezantuar në zemër të Brera Design District, pika qendrore e Design Week në Milano. Të gjitha mobiljet kanë një ngjyrë të bardhë ku kjo ngjyrë është menduar si idealizimi dhe eksplorimi i vëllimeve përmes hijes. Ekspozita White on White, e quajtur  kështu bazuar në pikturën e famshme të  Maleviç, është përfshirë në itinerarin e ekspozitës turne që do të vizitohet nga shumë vetë në zemër të një vendi prestigjoz siç është Milano.