Cantori

Bukuria e formës dhe e shumëllojshmërisë së jashtëzakonshme të kompozimeve janë ato që tërheqin me shikim të parë. Por kur ju shikoni përfundimet dhe dekorimet e bukura të dorës si dhe duke prekur fizikisht cilësinë e materialeve të përdorura dhe qëndrueshmërinë e kornizave  ju do ta kuptoni me të vërtetë botën e Cantorit.