Krevate

Bukuria e formës dhe e shumëllojshmërisë së jashtëzakonshme të kompozimeve janë ato që tërheqin me shikim të parë. Por kur ju shikoni përfundimet dhe dekorimet e bukura të dorës si dhe duke prekur fizikisht cilësinë e materialeve të përdorura dhe qëndrueshmërinë e kornizave  ju do ta kuptoni me të vërtetë botën e Cantorit.

Krevate të buta, mbushje ergonomike, detaje elegante dhe pëlhura shumëngjyrëshe janë të dizajnuara për të krijuar një  krevat të rehatshëm dhe intim por që në qëndër ka të ndjerit rehat dhe mirë.

Të gjitha modelet Misura Emme janë krijime origjinale që mbajnë firmën “Made in Italy “. Ato përfaqësojnë  tendencat më të reja të tregut me një cilësi të lartë  dhe ambicje për shtrirje sa më të madhe në treg  gjithnjë duke vendosur një ekuilibër midis kapaciteteve dhe performacës së prodhimit të tyre në seri dhe stilit unik të një projektuesi të vërtetë

Të gjitha krevatët tanë janë konceptuar, projektuar dhe prodhuar ekskluzivisht në Itali. Ne kujdesemi për relaksin tuaj, kështu që ne jemi në gjendje të propozojmë më shumë se 25 modele të ndryshme të shtretërve. Shumë nga shtretërit tanë janë tërësisht të lëvizshëm dhe gjithashtu kanë një hapësirë të përshtatshme për përdorimin sa më funksional të tij. Dizjnaet tona janë të ndryshme, nga ato minimaliste tek dizajnet klasike , nga a veshjet me mbulesa të ndryshme deri tek ato me koka druri.