Divane

Harmonia, dizajni dhe të qënit rehat në të janë  ato që karakterizojnë të gjitha divanet Natuzzi Italia.

E veshur në lëkurë ose pëlhurë, secili model është punuar me dorë në Itali.

Në  epokën e globalizimit dhe prodhimit serial, ka nga ata që kanë zgjedhur të kërkojnë bukurinë, individualitetin dhe përsosmërinë dhe ne kemi zgjedhur të kombinojmë me sukses elegancën, materialet me cilësi të lartë si dhe vëmendjen në çdo detaj.

Të gjitha modelet Misura Emme janë krijime origjinale që mbajnë firmën “Made in Italy “. Ato përfaqësojnë  tendencat më të reja të tregut me një cilësi të lartë  dhe ambicje për shtrirje sa më të madhe në treg  gjithnjë duke vendosur një ekuilibër midis kapaciteteve dhe performacës së prodhimit të tyre në seri dhe stilit unik të një projektuesi të vërtetë