Komo

Komodinat e dhomave të gjumit janë një shprehje e një kërkimi estetik dhe funksional, arti i organizimit të hapësirave merr formë në mobiljet e ndryshme të ofruara nga ne.

Të gjitha tavolinat tona janë projektuar dhe prodhuar ekskluzivisht në Itali. Tavolinat tona janë elementët e nevojshëm për të bërë funksional dhe të bukur çdo dhomë gjumi. Ju mund të zgjidhni midis tavolinave të stilit klasik ose një stil më modern dhe linear. Zgjidhni tavolinën më të përshtatshme për nevojat tuaja dhe stilin tuaj.