Për çdo pyetje apo paqartësi

Na Kontaktoni

Format e kontaktit

Për çdo pyetje rreth produkteve dhe shërbimeve tona mos hezitoni të na kontaktoni

Delta home, Tirane

Autostrada Tirane-Durres

Km1,5, Tirane, Albania

e-mail: [email protected]

tel: +355 42 40 74 45

Delta home, Korçë

Str Korce-Bulgarec
Km.1.5 Korce, Albania

e-mail: [email protected]

tel: +35582210600

 

Delta home, Fier

Sheqi I madhe, Fier

e-mail: [email protected]

tel: +355 34 50 17 00