Soxhorno

Një ekspozim që  thekson formën  dhe që, përmes dizajnit dhe zgjidhjeve sensoriale me ndikim të madh, lejon një pamje të menjëhershme të vëllimeve, dritave dhe materialeve gjeometrike. Efekti është shumë tërheqës; Qëndrimi bëhet një rrugë e identitetit dhe stilit, por mbi të gjitha ajo lidhet me konceptin institucional të Cattelan Italia.

Çdo fokus është një simbol i evolucionit të një koleksioni që zgjerohet nga zona ndenjes së përditshme ,  në zonën e natës me qëllimin e thjeshtë për të ofruar sisteme të koordinuara të mobiljeve. Një vullnet i thjeshtë, por absolutisht i vendosur për të pasur në qendër një pamje bashkëkohore të dizajnit.

Duke menduar për librat, muzikën dhe kujtimet tuaja, ne u përpoqëm tju japim një vend për ti organizuar ato por që në të njëjtën kohë të ishte një edhe e këndshme për syrin. Zbuloni të gjitha propozimet tona për t’i dhënë hapësirë dhe formë relaksimit tuaj të përditshëm.