Kuzhina

Projektimi i kuzhinës ka dy momente thelbësore: zgjedhjen e produktit në lidhje me kerkesat funksionale te tij dhe pamjen, si dhe mënyrën e përdorimit të saj përmes veprimeve dhe praktikave që shfrytëzojnë kuzhinë në masën më të madhe të mundshme dhe gjithashtu e bëjnë atë më personale. Imazhi i saj krijohet përmes shprehjes së mënyrave të ndryshme të përjetimit të jetës së përditshme.

Të gjitha kuzhinat tona janë projektuar, zhvilluar dhe prodhuar ekskluzivisht në Itali. Ne punojmë çdo ditë duke sjellë modele që ecin me kohën të cilat përfshijnë në të materialet më të reja dhe zhvillimet në teknikat dhe pajisjet. Nëse shfletoni në koleksionet e ndryshme të kuzhinave tona do të gjeni një gamë të gjerë stilesh, kompzimesh, zgjidhje teknike dhe estetike që i bëjnë kuzhinat tona të përshtatshme sipas shijeve dhe nevojave tuaja.

Arti, në të gjithë formën dhe shprehjen e tij, ka qenë gjithmonë një burim frymëzimi për Visionnaire. Visionnaire ka në filozofinë e saj një mënyrë të re në konceptimin e mobilimit të ambienteve që lidhen me mënyrën e jetesës brenda stilit të personit që i beson Visionnaire. Dialogu midis artit dhe dizajnit ka qenë gjithmonë pjesë e ADN-së së Visionnaire.