Pista e vrapit

PISTË VRAPI E SERISË PLATINUM CLUB

Miljet bëhen më të lehta kur ke një shoqërues të mirë ecjeje ose vrapimi.
Interneti,televizioni ose një aplikacion argëtimi fitnesi si psh Run Social janë ato që ju nevojiten dhe ato janë të gjitha të disponueshme në Pistën e Vrapit të Serisë Platinum Club.

PISTA E VRAPIT E SERISË CLUB

Bazuar në pistën e vrapit të qëndrueshme dhe popullore të klubit të shëndetit.
Kjo makinë e lehtë për përdorim përfshin disa ushtrime trajnimi për familjen për t’ju inkurajuar të qëndroni të motivuar

Pista e Vrapit T5

Sistemi i rregullueshëm FlexDeck Select Shock Absorption System lejon të zgjidhni ndërmjet tre cilësimeve të qëndrueshmërisë së sipërfaqes së pistës për të simuluar terrenin tuaj të preferuar të vrapimit.

Pista e Vrapit T3

Lehtësuar dhe ndërtuar për qëndrueshmëri dhe performancë.

Pista e Vrapit F3

Pista e Vrapit mblidhet, mbyllet në një vend dhe mund të vendoset lehtësisht
në një zonë të përshtatshme ruajtjeje.