Këtë vit, Novamobili ka festuar  50 vjetorin e krijimit dhe ka zgjedhur Milan Design për të prezantuar një imazh të ri dhe një koleksion të ri të mobiljeve që janë projektuar dhe realizuar nga bashkëpunimi i kompanisë me disa nga dizajnerët më të njohur në këtë fushë të cilët kanë eksploruar në pëlhurat e ndryshëm, tekstile dhe ngjyra.

Novamobili  vazhdon eksplorimin e tij në tendencat bashkëkohore, duke u fokusuar tek ngjyra për të zbuluar një tendencë të gëzuar, elegante dhe krijuese.

Sot po shohim një kapitull të ri në historinë e Novamobili, që përbëhet nga faqe ku shënjohet: “Një histori plot ngjyra”.