“Drita e gjelbër” – Një seminar artistik është një projekt i ndërmarrë nga artisti danezo-islandez  Olafur Eliasson në bashkëpunim me Thyssen-Bornemisza Art Contemporary of Vienna (TBA21). Projekti u krijua në përgjigje të problemeve aktuale të shkaktuara nga migrimi dhe zhvendosjet masive.

Kontributi i Morosos në këtë projekt ështe të konceptojë dhe prodhojë disa nga orenditë e vendosura  në hapësirën e seminarit. Seminari do të mbahet gjatë gjithë periudhës së Viva Arte Viva, Bienalja e 57-të e Venecias, nga 13 maji deri më 26 nëntor 2017.

Tabelat gjeometrike të dritës së gjelbër dhe raftet janë projektuar nga studiot e Eliassonit enkas  për seminarin dhe janë prodhuar nga Moroso.

Së bashku me produktet e dizajnuara nga Eliasson, hapësira përfshin një numër të karrigeve Tropicalia dhe sofave Lowseat, të dyja janë krijuar  nga Patricia Urquiola.