Koleksionet e reja të Las Mobili ishin të pranishme në  në aktivitetin e Fuori Salone Milano “Las mes Luleve” me temën për të dizajnuar mobilje që trasformojnë çdo mjedis në një vend të bukur dhe të mirëorganizuar. Ky prezantim  ishte i fokusuar në të dizajnuarit elegant si dhe në bazë të  tendencave të reja estetike

Dhe së fundi, zgjidhja e re Las Mobili RECEPTION, me një dizajn të menduar qëllimisht që lejon kombinime të pafundme të formave dhe ngjyrave të dizajnuara për t’u integruar me koleksionet aktuale duke afirmuar konceptin e “pamjes totale”.

Zgjidhni propozimin që i përshtatet më mirë nevojave tuaja! Shikoni katalogët dhe zbuloni koleksionet e reja.